Spanbroekerweg 37, Spanbroek

We zetten onze deuren graag weer voor u open. Dit zal natuurlijk anders zijn dan u van ons gewend bent. Maar we doen er alles aan om u een veilige en aangename beleving te bieden.

Vanaf 1 juli zijn er in 't Kerkhuys bijeenkomsten van 38-60 man mogelijk.
Vanaf 1 juli is het aantal van 100 bezoekers toegestaan. Rekening houdend met de 1,5 mtr afstand zijn er in 't Kerkhuys 38 tot 60 bezoekers welkom. Dit aantal is afhankelijk van of u als bezoeker alleen, per duo of per gezin reserveert / aanwezig bent.
Ook is de aard van de activiteit bepalend voor het aantal. Bij een huwelijk of afscheid zijn er bijvoorbeeld gezinsleden die bij elkaar mogen zitten. Dan passen er 60 mensen in de kerk. Bij een concert gaan we uit van duo's. Dan is er plaats voor 38 bezoekers.


U bent weer van harte welkom!                                                               


Ter info: Basisregels voor iedereen van de Rijksoverheid
Klik
hier

Let op: Reserveringen Sound of Silence
Heeft u gereserveerd voor het concert Sound of Silence van Niels vd Gulik en Joost Botman van 25-04 j.l.?
Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum ontvangt u nadere info. 


Houd vol en zorg goed voor uzelf en elkaar. 

Menno Nieuwhof blies op 4 mei de Taptoe vanaf de omloop van 't Kerkhuys

 


Vanwege het niet kunnen houden van de traditionele dodenherdenking op 4 mei j.l., is gezocht naar een alternatief om dit moment te herdenken. En dat is dit jaar een bijzonder herdenkingsmoment geworden.

Trompettist Menno Nieuwhof blies de Taptoe ditmaal niet vanaf de grond maar vanaf de omloop van de kerktoren het dorp in. Het Taptoe-signaal is de muziek, gespeeld door trompet of hoorn, die de twee minuten stilte inluidt tijdens de dodenherdenking. 

Via het gloednieuwe trappenhuis klom Menno naar grote hoogte om daar zijn jarenlange wens uit te laten komen.

Om twee minuten voor acht galmden de heldere klanken de blauwe lucht en de schrale wind tegemoet, om vervolgens neer te dalen op de graven van de jonge vliegeners.

Lees hier hoe bijzonder deze ervaring voor Menno is geweest.