Spanbroekerweg 37, Spanbroek

Prachtig Najaarsconcert

Zondag 4 oktober 2020

1 concert UITVERKOCHT
2e concert UITVERKOCHT

Op zondag 4 oktober 2020 treedt het opera- en operettekwartet Bella Cantara op in het Kerkhuys. Sinds een aantal jaar treedt Bella Cantara jaarlijks op in het Kerkhuys en heeft daarmee een grote schare vaste bezoekers aan zich gebonden. Ook in dit bijzondere jaar vanwege de corona-gebeurtenissen voeren zij deze traditie door. Ze hebben weer een afwisselend concert voor u samengesteld, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical en het populaire genre. 

Dit jaar heeft het concert een iets andere opzet. Bella Cantara treedt op volgens de richtlijnen van het RIVM, met voldoende afstand tussen toeschouwers onderling en t.o.v. het kwartet. Het is een concert zonder pauze en wordt op 4 oktober twee keer uitgevoerd: om 14.00 uur en om 16.30 uur. Dit is vanwege de aangepaste zaalindeling. Er kunnen minder toeschouwers per concert in het Kerkhuys toegelaten worden. 

De inhoud van het concert blijft nog even een verrassing, maar u zult als vanouds kunnen genieten van kwartetten, duetten en soli van de leden van Bella Cantara. 

Het kwartet bestaat tegenwoordig uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden zij fantastisch begeleid door Hans Weenink. 

In de beginjaren van het bestaan zongen ze vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengt Bella Cantara een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn en maken zij ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre. De concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor bezoekers van Bella Cantara.  

Bella Cantara ziet er naar uit u te ontmoeten , dus graag tot ziens op 4 oktober!

 

Reserveren is niet meer mogelijk. Het concert is uitverkocht.

 

 Wilt u a.u.b. gepast geld meenemen?
(Pinnen t.b.v. de entree is niet mogelijk.)