Spanbroekerweg 37, Spanbroek

Ben van Gelder & Reinier Baas 

Vrijdag 29 oktober 2021
Concert 20:00 uur

 

Tickets á €13,50 reserveren via 
 

 

 

BEN VAN GELDER X REINIER BAAS = MOKUM IN HI-FI

Saxofonist Ben van Gelder en gitarist Reinier Baas met Mokum in HI-FI: een ode aan de stad die beide musici thuis noemen. Energieke grotestadsjazz in Muziektheater 't Kerkhuys!

Renier Baas x Ben van Gelder
Saxofonist Ben van Gelder en gitarist Reinier Baas klinken samen ‘als een volledig orkest’, schreef de Volkskrant. Hun eerste album Mokum in HI-FI oogstte vele sterren. Het is een ode aan de stad die beide musici thuis noemen. En een ode aan jenever, leverworst, de Jordaan, het draaiorgel, de temeiers, relnichten en penoze. Hoe dat klinkt? ‘Gewaagd puur’, schreef NRC. ‘De een heeft snelle grooves en lang doorklinkende notenspetters, de ander laat zijn sax horen in golvende, melodische frases.’ Energieke grotestadsjazz op vrijdag 29 oktober in 't Kerkhuys te Spanbroek.
 

Tickets á €13,50 kunt u reserveren via 

Wel is een CORONATOEGANGBEWIJS verplicht.
Wij werken met de CoronaCheck app en scannen bij binnenkomst de QR-code. U heeft alleen toegang tot het concert als u een geldige QR-code heeft.
U krijgt een geldige QR-code als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Dit bewijs kunt u toevoegen aan de CoronaCheck app.
Wanneer u tickets boekt krijgt u een link waarmee u, als u geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, een gratis afspraak kunt maken voor 'Testen voor toegang'. Als de uitslag negatief is, kunt het bewijs toevoegen aan de CoronaCheck app en heeft u een geldige QR-code. 

Vergeet ook niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.