Spanbroekerweg 37, Spanbroek

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen

Zaterdag 26 maart 2022
20:00 uur

 

Tickets á €18,50 reserveren via 

 


   Foto: Merlijn Doomernik

Melancholie uit de polder

Gezamenlijk hebben ze het programma “Melancholie uit de Polder” laten ontstaan:

Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen zijn buren. Ze wonen in de Beemster en bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander niet kent. Ze wisselen avondenlang muziek uit en dan wordt er natuurlijk ook gespeeld. Zo hebben ze in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek niet.

Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Met - hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten - mooie verhalen!

bandoneon en composities: Carel Kraayenhof  
gitaar, bodhran en zang: Leoni Jansen

  

Tickets á €18,50 kunt u reserveren via 


Een CORONATOEGANGBEWIJS is verplicht.
Wij werken met de CoronaCheck app en scannen bij binnenkomst de QR-code. U heeft alleen toegang tot het concert als u een geldige QR-code heeft.
U krijgt een geldige QR-code als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Dit bewijs kunt u toevoegen aan de CoronaCheck app.
Wanneer u tickets boekt krijgt u een link waarmee u, als u geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, een gratis afspraak kunt maken voor 'Testen voor toegang'. Als de uitslag negatief is, kunt het bewijs toevoegen aan de CoronaCheck app en heeft u een geldige QR-code.