Spanbroekerweg 37, Spanbroek

Eva Lena & The Generations

Zaterdag 13 november
20:00 uur

 

Tickets á €16,00 kunt u reserveren via 

 

 

 

Door de invloeden van allerlei verschillende muziek smaken klinken The Generations heerlijk authentiek. Het uitgangspunt van The Generations is het eigen werk.

Inmiddels staan er meerdere eigen composities op streaming diensten zoals Spotify en Apple music. 

Met Eva Lena, als zangeres, in de gelederen is ervoor gekozen om een mooi theaterprogramma rond de muziek van James Taylor en Carole King te maken. Met deze twee iconen uit de popmuziek als rode draad, aangevuld met eigen werk en songs van artiesten zoals Janis Joplin en Bonnie Raitt, kunt u rekenen op een prachtige voorstelling van Eva Lena & The Generations.

The Generations bestaat uit:
Johannes Dopmeijer  |  zang, bas
Menno Bruin   |  zang, gitaar
Meindert Boon  |  zang, drums
Christiaan Gebhard  |  zang, piano

Kaarten á €16,00 kunt u reserveren via 

Een CORONATOEGANGBEWIJS is verplicht.
Wij werken met de CoronaCheck app en scannen bij binnenkomst de QR-code. U heeft alleen toegang tot het concert als u een geldige QR-code heeft.
U krijgt een geldige QR-code als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Dit bewijs kunt u toevoegen aan de CoronaCheck app.
Wanneer u tickets boekt krijgt u een link waarmee u, als u geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, een gratis afspraak kunt maken voor 'Testen voor toegang'. Als de uitslag negatief is, kunt het bewijs toevoegen aan de CoronaCheck app en heeft u een geldige QR-code.