Spanbroekerweg 37, Spanbroek

Marianne Ligthart, concert

Zaterdag 26 februari 2022
20:00 uur

 

Tickets á €16,00 kunt u reserveren via 
 

 


 

 

Op 5 november brengt Marianne Ligthart haar 2e album uit vol nieuw geschreven Americana liedjes.

Reden genoeg om weer het podium op te gaan nu dat weer kan. Omringt door viool, gitaar en piano zal ze u meenemen in haar nieuwe muzikale verhalen en mooie covers. 

Begonnen als Singer-Songwriter is Marianne Ligthart inmiddels uitgegroeid tot een complete band en voelt ze zich volledig thuis in de Americana muziek.
Mensen vergelijken Marianne Ligthart vaak met namen als Alison Krauss en Emmylou Harris. Met haar eigen unieke en zuivere geluid weet ze haar liedjes met veel gevoel over te brengen. Inmiddels zijn velen mensen erg gecharmeerd van haar pure liedjes. Muziek waar je warm van wordt.

Tickets á €16,00 kunt u reserveren via 

Wel is een CORONATOEGANGBEWIJS verplicht.
Wij werken met de CoronaCheck app en scannen bij binnenkomst de QR-code. U heeft alleen toegang tot het concert als u een geldige QR-code heeft.
U krijgt een geldige QR-code als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Dit bewijs kunt u toevoegen aan de CoronaCheck app.
Wanneer u tickets boekt krijgt u een link waarmee u, als u geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, een gratis afspraak kunt maken voor 'Testen voor toegang'. Als de uitslag negatief is, kunt het bewijs toevoegen aan de CoronaCheck app en heeft u een geldige QR-code.