Spanbroekerweg 37, Spanbroek

SYA, concert

Zondag 30 januari 2022 
14:30 uur

 

 

Tickets á €15,00 kunt u reserveren via 

 

 

SYA - ‘A Bright Starry Night’

 

A Bright Starry Night is een verrukkelijk luisterconcert dat je verwarmt tijdens de lange, koude winterdagen.

  

SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

Amanda Muller | zang, (bas)gitaar, mandoline & fluit

Yvonne Leek | zang, piano & accordeon

Daphne van de Bor  | zang, (bas)gitaar & mondharmonica
 

Ter aanvulling van deze melodische instrumenten zijn er ook verschillende percussie instrumenten te horen.

Laat je verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen klinken..

Zondag 30 januari 2022 in Muziektheater 't Kerkhuys om 14:30 uur.
Tickets á €15,00 kunt u reserveren via 

 

Een CORONATOEGANGBEWIJS is verplicht.
Wij werken met de CoronaCheck app en scannen bij binnenkomst de QR-code. U heeft alleen toegang tot het concert als u een geldige QR-code heeft.
U krijgt een geldige QR-code als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Dit bewijs kunt u toevoegen aan de CoronaCheck app.
Wanneer u tickets boekt krijgt u een link waarmee u, als u geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, een gratis afspraak kunt maken voor 'Testen voor toegang'. Als de uitslag negatief is, kunt het bewijs toevoegen aan de CoronaCheck app en heeft u een geldige QR-code.